Allværsdekk gir fleksibilitet for kjøring hele året

vinterdekk

Når du bruker allværsdekk på bilen eller SUV-en din, er du klar for alle slags værsituasjoner. Hvis du velger allværsdekk som er vintergodkjent, kan du bruke samme dekk sett gjennom hele året. På denne måten trenger du ikke å bekymre deg for å bytte dekk mellom sommer- og vinterdekk.

Den ekstra fleksibiliteten gir deg god sikkerhet uten å ha brukt to dekk sett, et sett med vinterdekk og et sett med sommerdekk. Dette sparer deg noen innledende investeringskostnader ved å bare kjøpe ett sett i stedet for to, og du trenger ikke å bekymre deg for å lagre det andre settet når det ikke brukes.

Siden du ikke skifter mellom sommer- og vinterdekk, er det viktig å måle forskjellen i slitasje mellom dekkene foran og bak, slik at du kan rotere dekkene for å utjevne forskjellene. Dette gjøres normalt når du bytter mellom sommer- og vinterdekk. Rotasjon bør gjøres når det er en forskjell på 2-3 mm.

Du har lagt til sikkerhet ved å vite at du alltid har dekk som er bra for alle værforhold, og det er alltid trygt å kjøre. Du trenger heller ikke å bekymre deg for når du skal bytte dekk eller være for sen med å bytte dekk. Du er alltid i en dårlig situasjon hvis snøen kommer mens du fortsatt har sommerdekk på bilen din.

Det at allværsdekk kan gi deg godt grep og kontroll både om vinteren og sommersesongen, gjør disse dekkene til et veldig bra og trygt alternativ for sjåførene som bor i områder uten lange vintre og som ikke vil bry seg med å skifte dekk i løpet av året. Dette er et mye bedre og tryggere alternativ enn å kjøre med bare sommerdekk hele året hvis du har noe sporadisk vintervær.

For mer informasjon om ekstra fleksibilitet med allværsdekk, besøk: www.nokiantyres.no