En skitur til Alpene krever riktige dekk

dekkene

Hvis du planlegger å gå på skitur og planlegger å ta bilen, må du sørge for at du har dekkene på bilen. Avhengig av hvor i Alpene du velger å gå og hvilken vei du skal kjøre for å komme dit, vil det påvirke dekkene du kan bruke. For Alpene må du ha noen slags dekk som er godkjent for vinterbruk. Hvis du skal krysse Tyskland eller Polen for å komme dit, har du ikke lov til å bruke piggdekk.

Alle landene vil tillate deg å bruke piggfrie vinterdekk, så dette kan være de beste alternativene. Noen steder kan det også være nødvendig å ha snøkjeder i bilen, og de må brukes hvis det er mye snøfall. Du kan kjøpe snøkjeder i bensinstasjon underveis i områdene der det er behov for det. Snøkjeder er ganske enkle å bruke og å komme på dekkene. Hvis du trenger dem, er de enkle å montere på alle dekk. De vil legge til ekstra trekkraft når du har mye snø, men kanskje ikke nødvendig hvis du har vintergodkjent, vil de ikke gjøre trekkraften verre.

Hvis du bor i et område der du kanskje ikke har et reelt behov for vinterdekk i vintersesongen, vil du kanskje vurdere allværsdekk som fungerer som vinterdekk under vinterforhold og som sommerdekk om sommeren, slik at de kan brukes hele året. Dette er et godt valg for områder som ikke er avhengige av vinterdekk i hele vintersesongen, mens du fremdeles vil dra nytte av sikkerheten ved å ha vinterdekk når det er vinterforhold. Alt avhenger av hvor du bor og hvor du skal kjøre.

For mer informasjon om vinterdekk som fører deg til Alpene, besøk: https://www.nokiantyres.no/

View more presentations on SharePresentation